Anna Mickelle luottamustasi, piirrä lippuun selkeä kasi!

Minä haluan, osaan ja teen!

HALUAN tehdä työtä sen eteen että Raasepori kokonaisuutena hyödyntää mahdollisuutensa olla hyvä paikka asua, loistava paikka vapaa-ajan viettoon, elinkeinotoimintaan ja harrastamiseen, niin nuorille kuin vanhemmille­kin. Kaupungin kaikki osat ja kaikki asukasryhmät ovat yhtä tärkeitä. Jos jokin osa ei voi hyvin niin kokonaisuuskaan ei voi hyvin.

OSAAN nähdä taloudelliset realiteetit ja tehtyjen päätösten seuraukset. Lakimies- ja yrittäjätaustani ansiosta osaan lukea ja ymmärtää taloutta kuvaavat tosiasiat. Minulla on kokemusta yhdistystoiminnasta ja työstä kolmannen sektorin puitteissa ja osaan tehdä yhteistyötä ihmisten kanssa ja tiedän miten toimia yhteisen tavoitteen saavuttamiseksi.

TEEN kaiken voitavani että hyvät päätökset johtavat hyviin tuloksiin. Eläkeläisenä minulla on aikaa muuttaa sanat tekoihin. Tavoitteena olkoon menestyksellinen, ekologisesti kestävä, luonnonkaunis ja puoleensavetävä Raasepori.

Vaaliohjelmani

Ikäihmisten yksilölliset ja arvokkaat asumismuodot

Kaikki ikäihmiset eivät ole samanlaisia. Kaikki ovat samanarvoisia mutta terveydestä, perhesuhteista, tottumuksista ja taipumuksista riippuen tarpeet ovat erilaiset. Siksi kaupungin on tarjottava laajan valikoiman erilaisia asumismuotoja.

Erityisen tärkeätä on että kaupunki omistaa ainakin ne tilat, joita käytetään vanhushuoltoon. Silloin kaupunki ei ole riippuvainen yksityisistä kiinteistönomistajista tai hoivayhtiöistä.

Turvallinen kaupunki, tasapainoinen talous ja puhdas ympäristö

Yhä monimutkaisemmassa maailmassa tarvitsemme turvallisuutta. Tarvitsemme avoimuutta päätöksenteossa ja turvallisen ympäristön niin lapsille, nuorisolle, yrittäjille kuin ikäihmisillekin. Kaupungin talous on saatava tasapainoon pitkäjänteisellä työllä. Ylioptimistisella budjetoinnilla ei saavuteta tuloksia.

Hyvät edellytykset yritystoiminnalle

Kaupungin on huolehdittava siitä että kaupungin aktiiviset yritykset ja yrittäjät huomioidaan päätöksen teossa ja että heille varataan mahdollisuus tulla kuulluksi heidän toimintaympäristöänsä koskevissa asioissa. Yrityksiä ja yrittäjiä, jotka haluavat asettua kaupunkiin, on kohdeltava joustavasti ja tasapuolisesti.

Tilaa aktiiviselle vapaa-ajalle

Tilaa vapaa-ajalle ei tarkoita että kaupungin on rakennettava kalliita uima- tai monitoimihalleja. Hoidetut ulkoilualueet ja siistit puistot täyttävät saman tarkoituksen. Asukkaille on myös luotava edellytykset liikkua luonnossa. Kaunis saaristomme ja laajat metsäalueet olkoon myös jatkossa osa Raaseporin vetovoimaa.