Hei!

Jos olet jaksanut lukea näin pitkälle, niin saanen esitellä itseäni vähän tarkemmin. Olen Mikael Borgman, syntynyt Helsingissä aika kauan sitten. Olen tammisaarelainen/raaseporilainen vuosista 1998/2009. Muutin vai-moni Cian kanssa ensin Langansböleen ja noin 10 vuotta sitten Ormnäsiin. Koulutukseltani olen lakimies ja olen aikaisemmin toiminut finanssialalla. Vuonna 1990 perustin oman yrityksen ja siitä lähtien olen vaimoni Cian kanssa työskennellyt yrittäjänä.

Olen aktiivisesti mukana monessa yhdistyksessä ja Tammisaari/Raase-pori on tarjonnut minulle kaiken tarvitsemani mitä tulee yhdistyksiin ja aktiviteetteihin. Veneily ja saaristo ovat erityisen lähellä sydäntäni. Jokaisena kesänä on ohjelmassa ainakin yksi pidempi venematka, yleensä länteen, ja monta päivää ja viikonloppua Tammisaaren kauniissa saaristossa.  

Monta vuotta Ekenäs Segelsällskapetin toiminnassa mukana olleena, muun muassa 10 vuotta kommodorina, on opettanut minulle paljon yhteistyöstä, taloudesta ja erityisesti miten tehdään työtä yhdessä yhteisen tavoitteen saavuttamiseksi.

Paitsi että pidän ruuanlaitosta, pidän myös hyvän ruuan syömisestä, joten on hyvää että myös pidän pitkistä kävelylenkeistä. Raasepori tarjoaa mitä parhaimmat mahdollisuudet kaiken muotoiseen ulkoiluun.